Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /var/www/hamlettours.com/kbhminibus.dk/wp-content/themes/webamp/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan kan Københavns Minibusser være så billig?

Københavns Minibusser er en del af Hamlet Tours, som tjener sine penge på historiske sightseeingture om sommeren. Resten af året har vi ledige busser, som vi derfor lejer billigt ud. Vi har allerede tjent busserne ind om sommeren og skal bare have det til at løbe rundt.

Kan I køre en kort tur på en time?

Det gør vi meget gerne, men det koster fra 2400kr inkl. moms. Busser er sjældent konkurrencedygtige til korte ture, da man som busvognmand skal betale fire timers løn til chaufføren, uanset hvor kort turen er. Små selvstændige vognmænd kan dog køre turene selv og vores prisgaranti gælder derfor ikke for korte ture. Der kan vi ikke være med.

Kan man leje jeres busser uden fører?

Nej. Busserne kræver stort erhvervsbuskørekort, og selv da må vi ifølge loven ikke leje busserne ud. Buslovgivningen i Danmark er underlig. Det er ikke os, der har lavet den, men vi følger den.

Københavns Minibusser (Hamlet Tours)  |  Brordrupvej 39  |  4621 Gadstrup  |  info@hamlettours.com  |  Tlf: 30700667